![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem.
Mam menu w javascript i laduje je przy starcie stronki w <body onload=......> ale chciałbym na środku wstawić jeszcze drugie menu i nie wiem jak . Czy mozna je wstawic w table np <table onload ......> albo cos w tym stylu czy tez w nowym <body> Wstawilem w nowym body ale drugie menu nie dziala. Jak to się robi ![]() Proszę pomóżcie Ten post edytował jerrys 22.02.2005, 08:32:21 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak tylko że to drugie menu ma byc widoczne tylko na jednej stronce.
W zależności od tego jaki includ w php zostanie zainportowany . I chodzilo by zeby np byla stronka i tam jest: <body onload=uruchom_menu1()> . . <?php //w zaleznosci od zmiennej laduje rozne includy if(...) include(costam.php); if(....) include(costam1.php); ?> . . </body> I wtym costam1 po wyświetleniu czesci danych wyswietlilo by menu2 ktore pokazaloby się gdzies w tabelce w tym includzie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to możesz wstawić równie dobrze zmienną php
-------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]()
|
|
No masz racje dzięki
![]() Nie pomyślałem żeby wcześniej sprawdzić co chce uruchomic a dopiero potem body ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 02:53 |