![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok otoz moje menu jest dosc rozbudowane - wpadlem na zrobienie jego juz dosyc dawno w taki sposob - jest zrobione tak, jakby bylo rozwijalne
np: ELEMENT MENU1 -podmenu -podmenu ELEMENT MENU2 -podmenu -podmenu wszystko na includach - troszke zabawy bylo , ale wyszlo teraz mam nastepujacy problem menu domyslnie jest w pliku menuglowne.php a podstrony menu znajduja sie w plikach elementmenu1.php, elementmenu2.php umieszczone jest w boxie pod includem:
wszystko jest oczywiscie na stronie glownej testowane i jak do tej pory menu smiga ze az milo ![]() strona glowna (glowne okno) jest pod includem:
gdy wchodze glebiej w zawartosc strony , np przegladam sobie artykuly czy cokolwiek innego to gdy chce sobie wybrac podkategorie swojego menu - rozwinac je , to automatycznie mnie przekierowuje na strone glowna - jak temu zaradzic aby menu nie powracalo na strone glowna, tylko rozwijalo sie normalnie pozostajac przy podstronie ktora aktualnie przegladam - nie wiem co tu spieprzylem. i jeszcze jedno pytanie , jak w najprostszy sposob zapamietac stan ulozenia menu - zeby przypadkiem nie zwinelo mi sie gdy cos przegladam mam nadzieje ze opisalem to jako takim jezykiem i da sie to zrozumiec -------------------- PC-TUNING.PL - ZMODYFIKUJ SWÓJ KOMPUTER !!!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:11 |