![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 657 Pomógł: 2 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam...
mam dziś nietypowe pytanie ![]() Czy są jakieś programy pocztowe umożliwiające odbieranie kilku osobom poczty z tej samej skrzynki email ? O co mi chodzi? Aby kilka osób odbierało wszystkie emaile, aby widziały na które i jak już została udzielona odpowiedź itp. Można tak robić przez interfejs WWW (widać tam wszystkie emaile, odpowiedzi itd), ale jest to powolne i niewygodne. Czy jest jakiś program pokroju Outlook, The Bat który by to umożliwiał? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 125 Pomógł: 1 Dołączył: 8.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a te "osoby" są polączone siecią LAN albo coś takiego?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 657 Pomógł: 2 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie. to tak jakby do mnie i do ciebie przychodziła "wspólna" poczta na jedno konto email... z tymże kto ma akurat czas ten odpowiada na podesłane emaile.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Microsoft Small Business Server, a dokładniej: Microsoft Exchange.
Działać działa, ale jest to raczej średnio wygodne ![]() -------------------- Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec - Woody Allen
/home/env: Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.1 | FreeBSD 8.0 | NetBeans 6.8 | symfony 1.4 |
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Przeciez mowimy o komputerach, wszystko jest mozliwe tylko kwestia jest sumy na fakturze...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 03:39 |