![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 276 Pomógł: 3 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może ktoś podpowie czy można w formularzu poprzez ukryt INPUT przesłać zmienną tablicową?
Ten sposoób nie działa
Wiem, że można wpisać jako zmienna tekstowa przedzielając znakami np #, wysłąc a potem za pomocą explode podzielic i wpisac. Jest moze szybszy i latwiejszy sposob? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moja propozycja to odczyt takiego czegoś z pliku. Nie bardzo widze sens po co chcesz dużą ilość ukrytych danych przesyłać za pomocą formularza.
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 276 Pomógł: 3 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuję przesłać do poszczególnych części formularza tablicę wielokolumnową z opracowanymi danymi na podstawie których będą zadawane pytania i na pdst tych pytań gromdzone dane, konretnie rzecz ujmując, mam tablicę z danymi osobami ich ID i paroma parametrami im przypisanymi (jest to wyliczone na podstawie zapytania a potem konkretnych obiczeń na tych danych)., owszem - są ciacha, ale ja chciałbym aby te dane nie były widoczne poza moim formualrzem. (tzn nikt poza autorem formularza nie ma wiedzieć na podstawie jakich danych zadawane są pytania).
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 151 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
a nie mozesz tego wszystkiego do bazy sobie wrzucic
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ze względu na specyfikację całego projektu niestety nie (tablica czasami ma 5 kolumn, czasami 10 jest to bardzo uzależnione od zebranych informacji, dodatkowo musiałbym nadać uprawnienia m.in. delete a tego nie chce robić a w zasadzie nie mogę).
P.S. Musiałem jeszcze dodać stripslashes do pobieranych danych żeby było ok, dodaję info jakby komuś miało się to kiedyś przydać. Ten post edytował Aztech 20.02.2005, 15:45:16 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 06:07 |