![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 1.09.2019 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Hej
![]() ![]() Na Wrzesień przygotowałem dla Was 120 Gotowych tekstów — Marketing Internetowy(55), Finanse(45) i Lifestyle(20). Teksty można kupić "od ręki" pojedynczo na giełdzie lub u mnie. Teksty mają 6k zzs, są zoptymalizowane pod SEO pod temat tekstu. Pozdrawiam i życzę miłej pracy we Wrześniu! ![]() Sprawdź - https://gieldatekstow.pl/text/buy/search,u_sMnzCz60b Portfolio - http://www.im-creator.com/free/gordongray/...ngraycopywriter Kim jestem? Mam na imię Piotrek. Jestem doświadczonym Copywriterem. Na początku stworzyłem bazę gotowych tekstów dla swoich klientów, aby w razie potrzeby, można było z niej kupić jeden lub kilka tekstów i nie szukać copywritera, zlecać mu pracy itp. co bywa czasochłonne. W bazie umieściłem teksty z teamtatyki, na której się znam. Bazę tę rozwijam, dodaje nowe teksty. Nie macie czasu zlecać pisania? Chcecie kupić gotowy tekst od ręki? Zapraszam ![]() Nie ma tekstu, który chciałeś kupić, bo ktoś Cię uprzedził? Nie martw się! Pod koniec miesiąca uzupełniam bazę, a jeśli chcesz zamówić konkretne teksty "na już" - napisz na e-mail - gordongraycv@gmail.com Kontakt: gordongraycv@gmail.com Przykładowe paczki i teksty Paczka 1 (Marketing) – 168 zł netto 45 - Jak pozyskiwać środki na “Projekty”? Crowdfunding, patronat a może napiwki? 5 sposobów na pozyskiwanie funduszy 46 - Pozycjonowanie szerokie - czym jest ten nowy trend pozycjonowania? Sprawdź dlaczego warto pozycjonować pod różne typy fraz! 48 - Jak zdobywać “Lajki” na Facebooku - 6 sprawdzonych, oryginalnych,i kontrowersyjnych sposobów na zdobywanie polubień! 49 - Teksty SEO i Seo Copywriting - jak pisać teksty seo i jakie teksty seo lubi Google? Sprawdź jak pisać optymalne teksty SEO! 50 - Webinarium marketing - Czym jest ten nowy trend, jakie ma plusy i jak wykorzystać go do promowania własnej marki? 52 - 5 Funkcji Gmail-a których nie znasz, a są niezwykle ciekawe! Planowanie wysyłki, samozniszczenie, a może hasło SMS - Sprawdź sam! 54 - Agencja SEO, Agencja interaktywna czy Agencja Marketingowa? Która wybrac i czym się rózna te 3 typy agnecji? Paczka 2 (Finanse) – 120 zł netto 96 Firmy antywindykacyjne - Czym są, jak działają i czy warto skorzystać z ich pomocy? 97 Otwieranie konta bankowego - co warto wiedzieć i na co zwracać uwagę otwierając nowy rachunek w banku? 104 Wirtualna karta płatnicza - Czym jest, do czego służy i jak może pomóc zwiększyć nam poziom bezpieczeństwa płatności internetowych? 105 Porównywarki kredytów, pożyczek i kont bankowych? Czym są te popualrne seriwsy, jak dziłają i czy warto z nich korzystać? 106 Masz oszczednosci i nawzydki finaoswe i nie wiesz co z nimi zrobić? Sprawdź jakie masz możliwości! Emerytura, inwestycja a może…? Paczka 3 (Praca) – 120 zł netto 131- Jak napisać profesjonalne cv? 159 5 Powodów dla których warto zmienić pracę! Zastanawiasz się nad tym krokiem - poznaj wszystkie “Za” 160 Jak pracować efektywniej i skuteczniej. Sprawdź te sposoby zwiększenia swojej wydajności! 161 Praca - Rozmowa kwalifikacyjna. Jak ją przeżyć, dobrze na niej wyjść i zdobyć upragnioną pracę? 162 Gdzie szukać pracy w internecie? Sprawdź te miejsca i znajdź idealną pracę! Paczka 4 (Nieruchomości) – 120 zł netto 134 Sprzedaż mieszkania z biurem nieruchomości czy bez? 135 Domy prefabrykowane - czyli jak kupić gotowy dom i postawić go na swojej działce? 140 Inteligentny Dom Przyszłości – Dom 2.0 152 Ogłoszenie o sprzedaży mieszkania - jak samodzielnie je napisać? 153 Wykonaj samodzielnie Home Staging - Przygotuj swoje mieszkanie/dom na sprzedaż i zwiększa jego wartość! Witajcie ![]() ![]() Na Październik przygotowałem dla Was 130 Gotowych tekstów — Marketing Internetowy(60), Finanse(05) i Lifestyle(20). Teksty można kupić "od ręki" pojedynczo na giełdzie lub u mnie. Teksty mają 6k zzs, są zoptymalizowane pod SEO pod temat tekstu. Pozdrawiam i życzę miłej pracy w Październiku! ![]() Sprawdź - https://gieldatekstow.pl/text/buy/search,u_sMnzCz60b Portfolio - http://www.im-creator.com/free/gordongray/...ngraycopywriter Kim jestem? Mam na imię Piotrek. Jestem doświadczonym Copywriterem. Na początku stworzyłem bazę gotowych tekstów dla swoich klientów, aby w razie potrzeby, można było z niej kupić jeden lub kilka tekstów i nie szukać copywritera, zlecać mu pracy itp. co bywa czasochłonne. W bazie umieściłem teksty z teamtatyki, na której się znam. Bazę tę rozwijam, dodaje nowe teksty. Nie macie czasu zlecać pisania? Chcecie kupić gotowy tekst od ręki? Zapraszam ![]() Nie ma tekstu, który chciałeś kupić, bo ktoś Cię uprzedził? Nie martw się! Pod koniec miesiąca uzupełniam bazę, a jeśli chcesz zamówić konkretne teksty "na już" - napisz na e-mail - gordongraycv@gmail.com Kontakt: gordongraycv@gmail.com Nowości: 56 - Newsletter - Sprawdź czym jest, jak wykorzystać go do promocji swojej marki i jak zwiększyć sprzedaż dzięki niemu! 57 - Eko Marketing - Sprawdź, czym jest coraz popularniejszych “Zielony Marketing” i jak przyciągać swoją “eko” postawą klientów! 105 - Porównywarki kredytów, pożyczek i kont bankowych? Czym są te popularne serwisy, jak działają i czy warto z nich korzystać? 106 - Masz oszczędności i nadwyżki finansowe i nie wiesz co z nimi zrobić? Sprawdź jakie masz możliwości! Emerytura, inwestycja a może…? 107 - Odrzucenie płatności kartą płatniczą? Sprawdź 5 powodów dla których Twoja transakcja została odrzucona i co robić w takiej sytuacji! 179 - Domek letniskowy z Ekskluzywny Kontenerów Mieszkalnych - Sprawdź sposób na tani domek letniskowy w 30 dni! 180 - Biżuteria pomyśle na prezent - Sprawdź jakie rodzaje biżuterii możesz podarować na jakie okazje! 181 - Jak robić Ciekawe Zdjęcia Telefonem jeśli nie znamy się na fotografii? Sprawdź kilka trików i sztuczek! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 12:45 |