![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Tak jak w temacie - jak można ściąnąć za pomocą skryptu umieszczonego na serwerze, plik z tego samego serwera. Chodzi mi głównie o pliki html i php.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sporo tego znajdziesz na forum... -------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jesli chcesz ściagnac sam, czysty kod php to Ci się nie uda.
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi mi o sam skrypt ściągania plików niezależnie od formatu. i nic więcej. jakbym jeszcze mógł się dowiedzieć jak używać ten skrypt z headerami to byłbym ogromnie wdzięczny!
Ten post edytował Scotty 18.02.2005, 20:34:31 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował crashu 18.02.2005, 20:25:56 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nie wiem czy nie zostałem źle zrozumiany.
Chodzi mi o to żeby po kliknięciu na odpowiedni link pokazało się okno do ściągnięcia pliku na dysk (takie jak bym zrobił <A href="plik.exe"></A> tyle że dla plików html lub innch) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
BTW - Webhelp wg. mnie zaczyna kandydować do miana najgorszego forum w Polsce. Czemu go nie ma to mnie za bardzo nie obchodzi. Od kiedy pojawił się ten billboard(czyt. wczoraj ![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 193 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2003 Skąd: Brodnica (koło Torunia) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam ten sam problem.
Plik się nie ściąga, nie wiem czemu. Ten post edytował MoD 23.03.2005, 20:03:39 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 1 Dołączył: 25.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odkopie trochę ten temat.. A mianowicie mam ten kod co napisał Null i faktycznie działa. Plik się pobiera, ale jak chcę go otworzyć (.png) to windows wyświetla error: Przeglądarka fotografii systemu Windows nie może otworzyć tego obrazu, ponieważ plik jest prawdopodobnie zniszczony, uszkodzony lub jest za duży..
W czym problem? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 01:44 |