![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2019 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej posiadam sobie takii kodzik na Paginacje na stronie, mam jeden problem :/
Ustawia mi stronę poprzez GET, tylko że mam już jakby jeden GET zrobiony (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) np. Mam : domena.pl/test.php?test=1 Chce otrzymać domena.pl/test.php?test=1&p=1 A otrzymuję: domena.pl/test.php?p=1 Fakt wiem że tak otrzymuje bo tak mam link zrobiony w paginacji, ale totalnie nie wiem jak mam to zrobić żeby działo poprawnie :/ Pomógłby ktoś? Ten post edytował xGlenor 30.07.2019, 00:19:25 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No to moze zamiast
<a class="page-link" href="?p=<?php echo $total_pages; ?>">Ostatnia</a> rob to co jest dosc oczywiste czyli <a class="page-link" href="/test.php?test=1&p=<?php echo $total_pages; ?>">Ostatnia</a> ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2019 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak też próbowałem ale mam tam zmienną która się zmienia czyli jak mam to test=1 to 1 się zmienia co chwilkę :/ zależy kto w co kliknie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) powiedzmy że mam test=1 oraz test=2 na jednym i drugim znajduje się coś innego i do każdego potrzebuje paginacji (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
To sobie te test wez z GETa, No chyba takie rzeczy potrafisz ogarnac?
$_GET['test'] |
|
|
![]()
|
|
Właśnie to zrobiłem (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) D i działa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) DZięki za pomoc <3
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 03:45 |