![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Mam problem musze stworzyc skrypt wysylajacy majla w formacie HTML z grafika. Grafika nie moze byc pobierana z serwera zewnetrznego tylko ma byc osadzona w mailu. Znalazlem nawet skrypt ktory cos takiego robi ale nie dziala i nie wyswietla obrazkow. Czy ktos cos takiego juz robil prosze o pomoc. Testowy skrypt ponizej.
Pozdrawiam Dudzio |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam klasę Phpmailer.
Ja podczepiam się do wątku. MAM PROBLEM. Otóż tworzę maila w formacie HTML i dołączam jakiś obrazek, który ma być widoczny w treści maila (a nie jako załącznik), w tym celu wywołuję:
I problem tkwi w tym, że odbierając pocztę przez www - jest wszystko ok - obrazek jest w treści, a jak ściagnę pocztę przez klienta poczty który jest w Netscape, obrazek jest jako załącznik, a zamiast niego jest puste pole. W przypadku Outlooka i TheBata obrazki wyświetlają się poprawnie. Gdzie zatem tkwi błąd. |
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Problem tkwi w kliencie który jest taki a nie inny ^^
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:33 |