![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem jak przekazać z funkcji w javascript zwracaną wartość do zmiennej w php.
np oto funkcja: Kod function pole_wartosc(pole){ wart=eval('document.edycja.'+pole+'.value'); alert('Wprowadzono '+wart+''); return wart; } a to w php:
jak uzyskać tą wartosc (wart zwracana przez funkcje) i wlozyc ja do zmiennej $numer_p_sort tzn jak zapisac poprawnie ta linie: $numer_p_sort=pole_wartosc('indpl'); Prosze pomóżcie ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php wykonuje sie na serwerze i do klienta przesyłana jest wygenerowana zawartość
js wykonuje się na komputerze klienta kiedy php już dawno zakończył działanie -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
MOżesz co najwyzej zapisac ta zmienna w formularzu, wyslac formularz i dopiero wtedy odczytac w php
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aha no to dzięki
A chciałem bez przeładowywania ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 657 Pomógł: 2 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiesz... przedmowcy maja racje...ale
no wlasnie, ale ;] Poszukaj w archiwum forum (wyszukiwarka or sth) podobnego tematu. Ktos tam dal linka do projektu majacego na celu wlasnie jakies zintegorowanie JS i php Nie wiem jak to dziala, nie wiem czy dziala ani czy bedzie dzialalo kiedykolwiek. Nie interesowalo mnie to wtedy jak i teraz ale pomyslalem ze warto ci o tym wspomniec. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 562 Pomógł: 15 Dołączył: 8.08.2003 Skąd: Denmark/Odense Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
killdrez, że niby na co on ma zerknąć?
jerrys - zobacz JPSPAN ![]() Ten post edytował bregovic 19.02.2005, 13:49:27 -------------------- Prank - for the fun. Mac - for the simplicity. Deviantart - for the kick.
Life is ours, We live it our way -- Metallica |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chyba chodzilo o taka idee:
http://webdeveloper.pl/wykrywanie_rozdziel...145,1,1,pl.html -------------------- "... - Water's wet, the sky is blue and old Satan Claus Jimmy, he's out there and he just gettin' stronger.
- So what do we do about that? - Be prepared son that's my motto, be prepared..." |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 521 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2003 Skąd: 3city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
XmlHttpRequest
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:16 |