![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Stanąłem przed nastęującym problemem: Pobieram dane z bazy: Kod while ($costam=mysql_fetch_array($costam2)) {
} Co zrobic, aby wydrukowac cos na zasadzie Liczby porzadkowej, czyli jezeli bylo 50 rekordow, to ma mi sie wydrukowac 1 dane 2 dane 3 dane 4 dane ....... i tak do 50. Samo Kod for ($i;$i<=50;$i++) {
print "$i"; } potrafię wykonać... ale jak pogodzić to z rezultatem otrzymanym z bazy danych? -------------------- *******************************
Uściski jak pociski :O) wirtek :O) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Nie jestem pewien, czy dobrze rozumiem...
[php:1:4dc0d5e7b8]<?php $i=0; while ($costam=mysql_fetch_array($costam2)) { echo ++$i; } ?>[/php:1:4dc0d5e7b8] -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[php:1:9e085aafdb]<?php
$r=0; while ($costam=mysql_fetch_array($costam2)) { $r++; echo("$r $costam") } ?>[/php:1:9e085aafdb] ja to tak robie :mrgreen: spoznilem sie :cry: ale juz zostawie -------------------- niczym ten co go nie ma //...........
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
łot proszu łojcowizna....
takie proste, że za trudne dla mnie było... danke szyn ![]() -------------------- *******************************
Uściski jak pociski :O) wirtek :O) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:18 |