![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2004 Skąd: Czymiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pytanie dotyczące implementacji panelu administracyjnego tzn chodzi mi o to czego musze się trzymac bo to jest z pierwszych tak profesjonalnych zlecen jakie dostalem przewaznie robilem to na odwal ![]() ![]() - jaka nazwa folderu - jakie prawa dostepu - moze cos jeszcze głównie chodzi mi o to byscie sie podzielili swoim doswiadczeniem ![]() -------------------- Pozdrawiam Karolski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nazwa - ja robie 'sys', 'backpage' albo dowolnie defioniowany w jakies stalej ;P
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2004 Skąd: Czymiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
apropo nazwy to ja sobie tam daje z przodu z _sys np. lub cos innego a co do praw dostepu itp.
![]() ![]() -------------------- Pozdrawiam Karolski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Panel admina powienien miec po p ierwsze dostep na haslo (mozna dodac dodatkowe zabezpieczenia -- np wstep tylko z wybranych IP). A nazwa katalogu w ktorym sie on znajdzie juz ma drugorzedne znaczenie, choc zawsze lepiej jak ma nazwe inna niz "admin", czy "sys" -- moze byc nawet "SDGAETIHSF" -- problem w tym zeby admin sobie ja zapamietal/zapisal.
Prawa dostepu: minimalne takie zeby serwer mogl wykonac (otworzyc) ten panel. Ten post edytował dr_bonzo 18.02.2005, 14:33:12 -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 02:22 |