![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z problemem bujam się bity miesiąc..
![]() Mam CMS w systemie Quick CMS i zamontowaną opcję klonowania zakładek z tej instrukcji: https://opensolution.org/download,en,18.html?iGetManual=73 Problem polega na tym, że można klonować tylko pojedyncze zakładki, a chcemy klonować wybrane/zaznaczone. Utworzyłem checkbox i po zapisaniu ma klonować te zaznaczone "Yes". Nie klonuje wogóle... Obok jest jeszcze jeden checkbox (status zakładki - widoczność) który działa bez zarzutu. Bywa że działania które wykonuję w stosunku do clone powodują zamęt z tym drugim (konflikt)........ zamiast zapisać klonowanie, zaznaczają się "ptaszki" w checkboxie statusu bo rzeczywiście powoduje zamieszanie ogromne. potrzebuje ![]() ![]() Komu to zlecić ![]() Ręce opadają. Miesiąc, MIESIĄC czas męczenia się z j..nymi kodami PHP ![]() Czy to jest aż tak skomplikowany problem? A może to ja jestem debilem totalnym skoro nie potrafię sobie poradzić. Bez komentarza.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dałeś link do jakieś strony która wymaga logowania, zero kodu tylko screen z panelu.
Powiedź mi proszę jak w takiej sytuacji ktokolwiek miałby ci pomóc ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod jest w tej instrukcji: https://opensolution.org/download,en,18.html?iGetManual=73
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Log in to your account to get access to this resources ta strona wymaga logowania |
|
|
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() Zaraz się wkurwię i sam to zrobię. Właśnie do tego siadam ech... trzymać kciuki. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:25 |