![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !!!
Wie ktos gdzie moge znalesc darmowe konto shell+php, najlepiej o obslugo curl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Darmowego nie znam ale moge polecic tani www.div.pl
![]() -------------------- If You don't believe in Yourself, no one else will.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2002 Skąd: Księżyno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wejdz na www.za-free.com napewno coś tam znajdziesz.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 18.06.2002 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a co to shell?
-------------------- [size=9]Teoria wszystkiego pozwoli nam stać się "panami Wszechświata"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2002 Skąd: Mińsk Mazowiecki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() -------------------- Disconnect
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: 50° 30' N, 22° 7' E Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Darmowe - host.sk, ale zaprzestali rejestracji. Jak chcesz, to niedługo zwolnię Ci konto, bo przenoszę stronę na inny serwer.
-------------------- PozDrX, ZyxwvU
www.anarda.host.sk Tamta zhackowana :) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Krakow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat a co to shell?
skorupka |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat a co to shell?
skorupka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To ja jeszcze dodam ze jest to takze: - muszla - szkielet - konstrukcja - pocisk - luskac ![]() ![]() ![]() ![]() No i na koniec: - jest to interpreter polecen wydawanych systemowi operacyjnemu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat Cytat a co to shell?
skorupka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To ja jeszcze dodam ze jest to takze: - muszla - szkielet - konstrukcja - pocisk - luskac ![]() ![]() ![]() ![]() No i na koniec: - jest to interpreter polecen wydawanych systemowi operacyjnemu A gdzie stacja benzynowa ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2004 Skąd: Piechowice Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a słuchajcie mam konto shell i słyszalem ze da sie zrobic serwer radia internetowego na SHOUTcast. czy moze ktos dokladnie wytlumaczyc jak to zorbic na shell?? Prosze:) Dzeki za odp ja ktos chce to moze mi wytlumaczyc na gg: 4088277
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Temat bardziej pasuje do HydePark a nie do php......
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.08.2025 - 18:04 |