![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Korzystając z tego że wiele osób z tego forum jest starsza i ma duże doświadczenia ze starym softem mam takie pytanie. Czy wiecie może gdzie można ściągnać taki program jak Midisoft Studio 6. Prosze nie odsyłajcie mnie do google.pl - szukałem 2 godziny - bez efektu. Nie mam pojęcia skąd to wytrzasnąć, a jest mi ten program potrzebny na gwałt. Jeśli ktoś wie coś na ten temat, albo zna podobny program w którym wyświetlane są nuty i keyboard bardzo prosze o postowanie, ale najbardziej zależy mi właśnie na tym programie, z tego co wiem to będzie on juz miał z 10 lat. Mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie znam sie na tych krzakach ;D ale tutaj masz chyba to czego szukasz:
http://www.onlinedown.net/soft/11858.htm Linki do sciagniecia sa przy: 立即下载 ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Seth @ 2005-02-13 19:23:03) Nie znam sie na tych krzakach ;D ale tutaj masz chyba to czego szukasz: http://www.onlinedown.net/soft/11858.htm Linki do sciagniecia sa przy: 立即下载 ![]() ![]() @Seth - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No problem
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 14:15 |