![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam to moj pierwszy post na tym forum i jedno z pierwszych starć z php
Kod który niżeli wkleiłem to zawartość małego skryptu logowania W czym problem.. caly skrypt otwiera się w małym okienku infoBox a ja chciałbym aby wyswietlala sie cala zawartosc bezposrednio bez zadnego infoboxu usuwam ostatnie 3 linijki i nietety sie nic nie wyswietla Proszę o jakieś małe światełko w tym długim tunelu php pozdrawiam!
Ten post edytował Arcio 14.02.2005, 17:23:43 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to może inaczej
Mam jakiś kod (mieszaniec HTML i php) na początku jest php zintegrowany z hysql potem typowo htmlowy kod i pod koniec znowu jakie komendy php. Kiedy to normalnie wrzucam do jakiegos pliku to albo się nie wyświetla albo wyskauje błąd jakie znaczniki wpisać na początku i nak końcu aby wyświetlało sie poprawnie ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
musisz mieć serwer www z php. Poza tym nie widzę instrukcji echo/print w Twoim skrypcie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 16:53 |