![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2003 Skąd: Lublin/Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Proszę o ocenę grafiki i ogólnie układu na stronie nad którą obecnie pracuję: http://www.sknzs.home.vel.pl Zależy mi na opiniach grafiki, układu, przejrzystości itp... Skryptu i bazy nie zostały jeszcze do końca napisane, więc wiele rzeczy nie działa - pojawia się wtedy strona główna. Dziękuję wszystkim za pomoc:-) Marcin -------------------- "A good laugt, it seems, put matters into perspective..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 560 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bardziej sie nadaje na zaklad pogrzebowy
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2003 Skąd: Lublin/Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jestem grafikiem ;P
Osobiście lubię "lekkie" strony - nie przeładowane grafiką. Wydaje mi się to bardziej profesjonalne - ważna jest informacja, a nie kolorowy button 3D ![]() A z tą czernią.. może i trochę przesadziłem ![]() Tak czy inaczej czekam na kolejne opinie ![]() Pozdro! -------------------- "A good laugt, it seems, put matters into perspective..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat "lekkie" strony - nie przeładowane grafiką. Wydaje mi się to bardziej profesjonalne - ważna jest informacja, a nie kolorowy button 3D Co racja, to racja ![]() Cytat A z tą czernią.. może i trochę przesadziłem Ja również staram się tworzyć grafikę na strony piękną w swej prostocie (mimo , iż również grafikiem nie jestem, lecz pewne pojęcie na jej temat mam). Stronie nie jest zła, ale wg. mnie rzeczywiście zbyt jest zbyt "ciemno" . Lepiej wyglądałoby, jeżeli zrobiłbyś np. jasną grafikę i pojedyncze ciemne elementy. W każdym razie , wiem o jaki styl tworzenia stron Ci chodzi ![]() Pozdrawiam. -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 125 Pomógł: 1 Dołączył: 8.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja mam tylko jedno zastrzeżenie jak narazie....jak masz lewą kolumne o tam to samego dołu jest czarno...a jakby wstawić taką grafikę która czym niżej to jest bardziej jasna...a reszta ma swój charakter że tak powiem
ale ogólnie to spoko |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Layout nie powala na kolana ale nie jest tez zly. Jeden z lepszych layout'ow kol naukowych jakie ogladalem
![]() Strone dodalem juz do ulubionych bo tresc mi bardzo odpowiada ze wzgledu na kierunek moich studiow. Mam nadzieje, ze beda dobre materialy ![]() -------------------- Yamaha YZF R1 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niedobrze dobrane kolory, menu po lewej jest zbyt ciemne
|
|
|
![]()
|
|
Uważnie czytam wszystkie komentarze i będę starał się wziąść je pod uwagę :-)
Już myślę nad tym menu.. jak by je zmienić... A co powiecie teraz na menu?? :-D Ten post edytował coolmm 13.02.2005, 19:20:26 -------------------- "A good laugt, it seems, put matters into perspective..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 07:55 |