![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak wyzej :wink:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sean Poul oraz Ruff Ryders
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Linkink Park pomieszany z starym polskim rockiem (PERFEKT)
____________________ edytowane: Oj, Jabol - takie nazwy jak PERFEKT, nie ważne, że z 2 literówkami :oops: , ale piszę się WIELKIMI literami ![]() ![]() -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
DeyV: PREFECT... a co to jest?
Ja osobiście jestem za rockiem (lombard, perfekt, scorpions), troche techno (mayday) oraz na dodatek bigcyc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Majteczki w kropeczki, i wtedy jest zabawa
![]() ![]() A teraz puka Madonna za chwilę Galleon potem Moby, Fatboy Slim, No Doubt a potem Aquagen i jeszcze więcej wytworów muzyki ludowej. Wybuchwa mieszanka ![]() -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
u mnie kroluja czarne klimaty typu: 2pac, Snoop Doog, Dr. Dre, Ja Rule, Ashanti itp
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie na liscie : Carl Cox, Blank & Jones, Talla 2xlc, Dj Jean, Tomcraft, Paul Oakenfold, Dj Tiesto oraz wspaniały Mauro Picotto - to jest to co mnie nakręca i nadaje mojemu zyciu sens........
![]() Jednym słowem Panowie i Panie Trance Energy - cykl imprez - polecam w wykonaniu właśnie w/w artystów. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Metallica
Meat Loaf Sting & The Police Blind Guardian Apocaliptica Hammer Fall Zaucha ![]() Miles Davis Raz Dwa Trzy Marylin Manson Kazik & Kult Sweet Noise Queen |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Amorphis, Anathema, Apocalyptica, Blind Guardian, Children Of Bodom, Cradle Of Filth, Dimmu Borgir, Disturbed, Faith No More, In Flames, Lacuna Coil, Metallica, My Dying Bride, Nightwish, Opeth, Otyg, Sentenced, Slayer, Slipknot, Soundgarden, SOAD, Thyrfing, Tool, Ulver, Vintersorg
-------------------- If You don't believe in Yourself, no one else will.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Metallica (najczęściej)
Offspring czasami Rammstein i Megadeth Roger Waters Deep Purple ZZ Top Kazik i różne rockowe MP3 ![]() Nickelback - polecam gorąco ich koncert na DVD "Live At Home", fantastyczny Aha, czemu ludzie nazywają Nickelbacka popem?! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 12:47 |