![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 1 Dołączył: 11.07.2018 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
index.php:
IF user niezalogowany - include('./home/index.php'); ELSE (zalogowany) - include('./panel/index.php'); W katalogu "home" trzymam stronę główną gdzie m.in. jest logowanie. Po zalogowaniu na http://mojadomena.pl ma być wyświetlany panel czyli ładuję ./panel/index.php. Działa, z tym że nie ładuje mi styli CSS. To w htaccess trzeba coś zmienić? Jak to zrobić? Dodam że ścieżki do CSS/JS itp. mam ustawione: ./css/style.css itp. Ten post edytował Czikusek 25.08.2018, 09:44:13 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj o adresacji względnej i bezwzględnej albo po prostu trochę o systemach plików linuksowych.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 1 Dołączył: 11.07.2018 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A coś konkretniej? Czytałem coś tam... i właśnie doszedłem do tego, że używam takiego rozwiązania:
./css/ ./js/ itp. Do tego <base href="link/" /> choć podobno tego nie zaleca się używać... z base href mi działa. Bez tego nie. Tak wygląda home/.htaccess
Po wejściu w domena.pl ładuje mi "stronę" z /home/ i działa. Style CSS ładują się ładnie, ale mod_rewrite nie działa, jak wejdę w domena.pl/test to wyrzuca Not Found The requested URL /test was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:24 |