![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem strone w programie Dreamwaver MX. Jest możliwość zrobić żeby użytkownicy komentowali newsa? Nie znam się na php itp. więc prosze o jasne wytłumaczenie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To zacznij poznawać php, bo nawet jakby ktoś ci napisał gotowca, a nie jest to mały skrypt, to i tak nic nie zrozumiesz.
A możliwość jest. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko że ja nie mam czasu poznawać php.Czy może mi ktoś dać ten skrypt?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 121 Pomógł: 1 Dołączył: 4.01.2004 Skąd: Jawor Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- www:
WebMind.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 125 Pomógł: 1 Dołączył: 8.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w necie jest tego pełno...niestety każdy ma błędy
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 105 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cfk: generalizujesz
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@cfk, @xarr: Panom już dziękujemy za wyczerpujące i pełne treści wypowiedzi. Następne takie zaowocują specjalnymi nagrodami ufundowanymi przez moderatorów.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 01:57 |