![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czesc mam problem!!!!
Napisalem skrypcik testu wielokrotnego wyboru no i jest z nim maly problem jak wybierasz odpowiedz to nie jest ona zapisywana w tablicy.Zostaje zapisana tylko odp. ostatnia.PS jest to test wielokrotnego wyboru a wiec uzytkownik moze wybrac kilka odp. no i z tym mam tez problem bardzo prosze o pomoc wysalam wraz z listem ten skrypcik Za pomoc z góry dziekuje!!! ![]() //ta zmienna jest inicjowana gdy odpowiadamy na ostatnie pytanie
Ten post edytował padalec 10.02.2005, 21:17:07 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niedość, że skrypt jest bardzo długi to jeszcze nieczytelny. Użyj Tagu php
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zastosuj bbcode i skróć skrypt, ewentualnie podaj zewnętrzny link do źródła. W przeciwnym razie zamknę topic.
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamiast
wstaw
A powstanie Ci tablica wyników -------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobilem tak i w tablicy zapisywane sa tylko ostatnie odp. na pytanie:-(
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dodasz [] to w php masz tablice i odwołujesz się do niej kolejno
-------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]()
|
|
Zrobiłe tak:
W petli dodalem:
I puzniej jak wyswietlam pytania w taki sposob:
No i w koncu jak wyswietlam odpowiedzi(zakladam ze sa 2 pytania):
Dostaje w odpowiedzi: ODP1 pytanie1= ODP2 pytanie1= ODP3 pytanie1= ODP1 pytanie2=odp. jaką dał uzytkownik ODP2 pytanie2=odp. jaką dał uzytkownik ODP3 pytanie2=odp. jaką dał uzytkownik Dlaczeko tak zapisuje i jak to zrobic aby bylo prawidlowo? ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Plik form.html
Plik form.php
-------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]()
|
|
Jest jeszcze jeden mały problem z pętlą ponieważ jak dodaj więcej niz 2 pytania to po odpowiedzeniu na pierwsze przeskakuje mi do ostatniego
![]() Noi zrobiłem tak jak muwił Kuziu ale zapisuja sie tylko odp. na ostatnie pytanie ![]() Ten post edytował padalec 14.02.2005, 15:12:23 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 10:31 |