![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 252 Pomógł: 2 Dołączył: 4.12.2004 Skąd: Skierniewice Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam!
Temat zapewne mylny, ale jak zrobić operację odwrotną do password? Tzn wyświetlić w formie niezaszyfrowanej , zaszyfrowane hasło? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 560 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poczytaj o hasah
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 252 Pomógł: 2 Dołączył: 4.12.2004 Skąd: Skierniewice Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
nie chodzi o to, że coś zdobyłem tylko mam taki formularz umożliwiający dodawanie uzytkowników i ich edycję (login, hasło i jedno pole logiczne) i chciałem mieć możliwość edytowania hasła. A może dysponuje ktoś taką funkcją i mógłby zapodać kodzik
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Edycja nie jest możliwa ( patrz post wyżej ).
Jednak można nadpisać hasło w bazie danych. A to już nie problem ( w razie problemów kłania się manual ![]() -------------------- Oooo, cia is on the phone... Ok, I got it. Shit I lost it.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:48 |