![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2003 Skąd: Lublin/Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Chciałbym zasięgnąć opini co sądzicie o mojej stronie: http://www.home.vel.pl/klasa/index.html Zaznaczę, że aktualnie nie działa php na stronce (nie jest parsowany).. Dzięki za opinie Pozdrawiam Marcin :-) -------------------- "A good laugt, it seems, put matters into perspective..."
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Według mnie to powinno być więcej kolorów (oczywiście oprócz logo), bo grafika na stronie zupełnie nie pasuje do tej w logo
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2003 Skąd: Lublin/Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Więcej kolorów? Chodzi o to żeby było więcej grafiki, tak? Bo przecież niebieskiego albo zielonego tam nie wstawię, bo nie będzie pasowało...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No... teraz już jest lepsza strona główna
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Grafika jest fajna, stonowana.
Jednak apeluje o stosowanie standardów...( więcej informacji na wortalu, forum oraz w sieci ). -------------------- Oooo, cia is on the phone... Ok, I got it. Shit I lost it.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 125 Pomógł: 1 Dołączył: 8.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
najlepsza stronka jaką tu oceniałem...własnie takie lubie;] tylko mam jedno zastrzeżenie, a mianowicie jest troche pusto na obrzeżach...pomyśl o tym;]
moja ocena 9+/10 Ten post edytował cfk 10.02.2005, 21:06:10 |
|
|
![]()
|
|
Heh dzięki cfk :-) żebym nie popadł w narcyzm ;-)
A co do tych obrzeży to co ja miałbym tam wstawić? Z założenia to pusty obszar żeby się zmieściło w niższych rozdzielczościach Wogóle to dzięki all za opinie i czekam na kolejne :-) Pozdrawiam -------------------- "A good laugt, it seems, put matters into perspective..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 125 Pomógł: 1 Dołączył: 8.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
teoretycznie możesz zrobić dwie kopie...pod niższe rozdzielczości zostwić jak jest...ale pod większe np. 1024x768 mógłbyś coś wstawić...najlepiej jakiś efektywny aplet javy albo coś z flesha...pomyśl tylko mi kolorystyki nie zmieniaj;]
pozdro narcyzie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem robienie dwóch wersji: choćby tylko Layoutu jest w dzisiejszych czasach nie na miejscu.
Ponadto zbyt dużo dynamicznych ( rozpraszających elementów ) na stronie szkolnej to nie jest, moim zdaniem, najlepszy pomysl. Sądzę że ważnym elementem takiej strony jest prezencja treści i na niej trzeba się skupić. I jeszcze raz musze wspomnieć o standardach...( nie żebym byl natrętny - po prostu taka jest przyszlość internetu ). -------------------- Oooo, cia is on the phone... Ok, I got it. Shit I lost it.
|
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Mi sie niepodoba, za małe i za mało elementów...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2004 Skąd: Żoliborz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona szkolna ? Trochę bardziej pasuje na stronę fanklubu Korn'a
![]() Ale tak ogólnie, to mi się podoba ![]() -------------------- Visual Basic - kto by pomyślał :)
|
|
|
![]()
|
|
to twoim zdaniem jak trzeba rozwiązać problem rozdzielczości?? jeden użytkownik oglada strone w 800x600 a drugi w 1200x1600
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmmm .... no to jak z tym php jest tak to ocenię grafikę ...
grafika słaba ![]() proponowałbym całkowicie zmienić grafikę :| i odrazu podczas tworzenia grafiki uwzględnić większą ilość kolorów ... pracuj pracuj ![]() |
|
|
![]()
|
|
Dlaczego całkowicie zmienić grafikę i uwzględnić więcej kolorów?
Jakie są wg Ciebie tego powody? -------------------- "A good laugt, it seems, put matters into perspective..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
strona jest za ciemna .... a sam kolor czarny i krwisto czerwony nie wystarczą ...
a wręcz odpychają ... ja bym użył kolorów pastelowych ... tak aby nie raziło potencjalnego użytkownika oglądającego stronę .. aby oczy nie bolały :-) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Vertical @ 2005-02-10 18:37:11) Co do grafiki to też przydałoby się trochę więcej grafiki... ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiesz co, jak dla mnie to jest zbyt ponura - troszkę życia, tęczy, pogody
![]() ![]() Pozdrawiam, mateo -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:39 |