![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 6 Dołączył: 26.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Muszę przyznać że już od dawana nie tykałem php i najprawdopodniej przychodze z banalnym problemem którego od paru goddzin nie potrafie rozwiązać.
A więc. Sprawa wygląda tak że z tabeli wyciągam dane
Problem pojwia się gdy próbuje za przyciskiem wysłać dane wskazanego użytwkonika. Zawsze wybiera mi pierwszego od góry. Coś mi świta że taki problem kiedyś naptakłem ale nie stety nie mogę znaleźć na niego odpowiedzi. Powyższa wersja jest skrócona ale wrazie potrzeby dodam więcej. Zgóry bardzo dziękuje za nawet prostą wskazówkę. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Powyższa wersja jest skrócona ale wrazie potrzeby dodam więcej. Tak, pokaz pelna wersje bo tam moze tkwic blad. W skrocie co pokazales wszystko jest ok
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 6 Dołączył: 26.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, pokaz pelna wersje bo tam moze tkwic blad. W skrocie co pokazales wszystko jest ok hej, troszke spóźniłem się z odpowiedzią ale poradziłem sobie rozwiązując to sprawe przy pomocy angularjs którego oddzieliłem od php tagów. No i teraz to wszystko ładnie śmiga. Ale dla tych co może będą mieli w przysżłości podobny problem to moje rozwiązanie:
Pewnie jest na to jakieś proste wyjaśnienie ale, myślę że najważniejsze jest to że, działa ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 18:50 |