![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 328 Pomógł: 3 Dołączył: 10.07.2016 Skąd: UK-raine Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie przedszkolacy/lanki,
Brnąc do przodu doszedłem do wysyłania requestów z poziomu php. Byłoby oczywiście zbyt pięknie, gdyby wszystko działało bez zająknięcia od pierwszego razu .... prawda ? No byłoby (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ale nie jest i powstało pytanie. Przedstawiony poniżej kod ma wysłać dwie informacje, te informacje oczywiście mają być odebrane na drugim serwerze przetworzone i odesłane spowrotem. kod po stronie wysyłającej ...
i po stronie drugiej:
w logu znajduje informacje o czasie odebrania requestu ale nie znajduje przesłanych danych i tu się pojawia ... niemoc. Gdzie zrobiłem błąd ? Co jest źle ? Czego nie zrozumiałem ? Czy może moj request cURL jest źle przygotowany ? Może w wordpresie są gotowe funkcje do wysyłania requestów ? Pozdrawiam phpamator |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie czasem echo zamiast return?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 328 Pomógł: 3 Dołączył: 10.07.2016 Skąd: UK-raine Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Osz kurna chata, no tak, echo i wszystko jasne.
Dzięki TrueBlue |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 23:29 |