![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2018 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 531 Pomógł: 55 Dołączył: 3.01.2016 Skąd: Łowicz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na stronie widzisz zrenderowaną stopkę i trudno znaleźć wtedy to na serwerze, proponuję szukać po nazwach klas, po selektorach, po tagach, albo po fragmencie nazwy pliku może footer?
-------------------- Szukam zleceń Symfony, Laravel, Back-End, Front-End, PHP, MySQL ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2018 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() Tutaj masz screena. Chodzi mi o to, że ja znalazłem bez problemu linijkę którą mam wyedytować tylko teraz nie mam bladego pojęcia w którym pliku ona się znajduje. Chrome pokazuje że to jest index. A ja nie potrafię znaleźć pliku dokładnie z taką zawartością jak na screenie. Napiszę dla potomnych i dla kogoś kto może mieć podobny problem. Po pierwsze motyw Genesis plik obsługujący stopkę ma w katalogu lib/structure/footer.php Następnie w tym pliku trzeba było dodać linijkę
Oczywiście w miejscu BLA BLA BLA wpisujemy to co chcemy wyświetlić w stopce w moim przypadku to był obrazek z linkiem. Powodzenia. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 15:57 |