![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 3 Dołączył: 31.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie, trochę się zagubiłem i potrzebuję pomocy. Już opisuję na czym rzeczp olega. Daty są ładowane inputem z przecinkiem (w różnym formacie dat), wiec skrypt rozladowuje daty na string i pozniej trzeba to zlozyc w calosc wg instrukcji mm/dd/yyyy, jak w wycinku ponizej, i zrandomowac:
skrypt przy dacie zwraca mi 1 zamiast daty oj dobra maly blad: do zamkniecia ![]() Ten post edytował shpaque 11.05.2018, 09:14:04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba słabo
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 3 Dołączył: 31.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
slabo bo cos powalilem znowu. przy tej poprawce wyswietla mi tylko jedna date, a kiedy wprowadzam 3 (w tym jedna z przeszlosci) powinnna mi tablica zwrocic dwie... :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Tak sie zastanawiam, kiedy sie nauczysz tworzyc sensowne nazwy zmiennych...
Co do problemu: to ty masz do tablicy dodawac date a nie za kazdym razem tworzyc tablice z jednym elelementem
ps: przenosze ps2: masz jeszcze jeden blad na poczatku skryptu ale jak zwykle go niewidzisz bo nie raczyles wlaczyc wyswietlania bledow... twoja sprawa -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
dziękuję bardzo. Prawidłowy skrypt tutaj:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:11 |