![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2018 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w jaki sposób można zrobić coś takiego jak jest na gumtree.pl na stronie danego ogłoszenia
ze nie jest pokazywany cały numer telefonu, tylko jego cześć a dopiero po kliknięciu "pokaz caly numer" pokazuje sie cały numer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 46 Dołączył: 10.01.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chociażby tak:
Kod var phone_number = document.getElementById("phone_number"); var arr = [phone_number.innerHTML]; function foo(){ if(phone_number.innerHTML.length==arr[0].length){ var range = 3; }else{ var range = arr[0].length } phone_number.innerHTML = arr[0].substring(0,range); } phone_number.addEventListener('click',foo,false); http://www.forumweb.pl/poczatkujacy-webmas...ghlight=#534042 Zobacz sobie kod użytkownika @Chess, na tę chwilę ten ostatni post (07.05.2018 23:52). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2018 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A w ktorym miejscu zdefiniowac tekst "pokaz caly numer"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 46 Dołączył: 10.01.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli pytasz oto, co podałem w link'u, to zmień to:
Kod span2.innerText = '(...)'; na to: Kod span2.innerText = 'Show Whole Number';
Ten post edytował Neutral 9.05.2018, 11:02:13 |
|
|
![]()
|
|
a czy da się to podpiąć do tego przykładu co Ty wyżej napisałeś?
niezbyt dobry jestem w js |
|
|
![]()
|
|
Pierwszy kod z tego link'a, co podałem kopiujesz i wklejasz na razie bez zmian (do jakiegoś edytora), to kod HTML. Drugi też kopiujesz i wklejasz go do edytora, np. Notepad++, ale musisz pamiętać, żeby dodać jeszcze <script>...</script>. Dla przykładu:
W tym kodzie, co podałem w linku, ostatni POST na tę chwilę jest taka linijka (mój post wyżej), weź ją zedytuj (usuń) i napisz tę drugą linijkę co napisałem w poście wyżej. Ta linia: Kod var scope = 10; odpowiada za długość wyświetlonego tekstu, więc jak zmienisz tę wartość na inną to będzie dłuższy bądź krótszy zależnie od tego, co tam wpiszesz. Ten post edytował Neutral 10.05.2018, 00:53:30 |
|
|
![]()
|
|
prawie jest ok
1.jak zrobić żeby po klikniecie w Kod span2.innerText = 'Pokaz caly tekst'; ten tekst "Pokaz caly tekst" zniknął 2. jak zrobić ze po kliknięciu "Pokaz caly tekst" wywołał sie Kod dataLayer.push({'event': 'Pokaz caly tekst'}
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:53 |