![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 23.03.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siema, mam problem, ponieważ mam taki formularz:
i chce zeby on tworzył nowy plik o nazwie ktora przekaze mu $nowy oraz zawierał w sobie treść $pole1 i $pole2, niestety za każdym razem gdy próbuje to zrobić to powstaje nowy pusty plik :/
Jakies rady co z tym zrobić? Dodawałem już we wszystkich miejscach $plik1 i nic sie nie dzieje ![]() Pozdro -------------------- sygnaturka :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sorry, ale gdzie ty zapisujesz te dane do pliku?
fwrite" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
fopen $nowy, fwrite $pole1, $pole2... manual!
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 23.03.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siema, jakoś doszedłem do pewnego etapu, jednak nadal coś nie gra
![]()
Powoduje to powstanie nowego pustego pliku ![]() ![]() Pozdro Edit: dodam jeszcze że ten kod powoduje powstanie
Ten post edytował maxer 12.02.2005, 18:16:52 -------------------- sygnaturka :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 607 Pomógł: 23 Dołączył: 8.09.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
np. tak ![]() -------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
DB: MySQL 4.1 | php: 4.4.3 Pomogłem Ci? Wciśnij przycisk POMÓGŁ. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:00 |