![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 21.04.2018 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Na początku zaznaczę że to mój pierwszy post i jestem bardzo początkujący więc jeśli możecie oszczędźcie mnie ![]() Chciałem zrobić taką stronkę na której będę (do pierwszego inputa) wpisywał nazwę firmy a w kolejnych inputach automatycznie będzie mi uzupełniało adres, nip, numer konta, które to dane będzie pobierało z bazy danych. Do tej pory udało mi się wykombinować z dostępnych materiałów taką sytuację że podczas wpisywania do inputa (id="kontrahent") podpowiada mi kontrahentów z bazy danych, teraz chciał bym żeby z tej bazy do kolejnych inputów wklejało resztę danych ale nie mam pojęcia jak to zrealizować ma może ktoś jakiś pomysł. Poniżej przesyłam swój kod.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 1 Dołączył: 17.02.2018 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po wpisaniu id kontrahenta AJAXem dociągaj resztę danych potrzebnych do uzupełnienia forumularza
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 3 Dołączył: 4.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaka struktura bazy jakie kolumny ? Linia 46 tam wyciągasz z mysql jedno to musisz i resztę
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 21.04.2018 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pobrałem resztę ale nadal nie wiem jak to przypisać do kolejnych pól formularza :/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 14:55 |