![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kod
Chciałbym aby po wybraniu danego pola <option> w polu <textarea> automatycznie wyswietlała sie informacja zgodna z przykładem: wybieram 09 01 03* i w polu textarea -> opis - wyświetla się " kod właściwy" wybieram 09 01 04* i w polu textarea-> opis - wyswietla się "kod roztworu" i tak dalej.... W jaki sposób coś takiego zbudować ![]() Za wszelką pomoc , sugestie bedę wdzięczny i z góry bardzo dziekuje -------------------- marko
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przykład:
Kod function s(val){ switch(val){ case "1": document.getElementById("opis").value="opis1";break; case "2": document.getElementById("opis").value="opis2";break; . . . default: break; } } -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak to jest rozwiązanie którego szukałem i działa wyśmienicie. DZIEKUJE BARDZO.
Zastanawiam się tylko jak przerobic ten zapis , tak aby dane pobierane były z tablicy. A tablica była dostępna także dla skryptów php - czy jest coś takiego mozliwe do stworzenia ? Takie rozwiązanie byłoby dla mnie juz naprawdę rewelacją. -------------------- marko
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:28 |