![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainstalowany mam FoxServ na Windows XP. Używam go tylko do testowania skryptów zanim całość zostanie przesłana na serwer.
Problem jest następujący: Stworzyłem sobie dział download i przy próbie ściągnięcia pliku na lokalnym serwerze wyświetla się informacja: Forbidden You don't have permission to access /qq/pliki/ on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/2.0.39 Server at localhost Port 80 Najważniejsze, że na zewnętrznych serwerach działa bez problemów. Próbowałem na kilku skrypt działa jak trzeba. Więc problem jest z moim serwerem, tylko nie wiem gdzie. Ten post edytował yellow_p 9.02.2005, 14:09:02 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
C:\sciezka\do\pliku - probowales tak ?
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbowałem ze ścieżkami.
Ale wszystko działa na zewnętrznych serwerach tylko nie na lokalnym. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:22 |