![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem Wpisuje w polu textowym pojedyncze codzysłowy i następnie zapisuje je do bazy urzywam przy tym addslashes(). Następnie ściągam dane z bazy urzywam przy tym htmlspecialchars(stripslashes($value_zbazy)) i wstawiam to do pola <input type=text value='$value_zbazy'> i co widze że od miejca gdzie wystąpił pojedynczy cudzysłów nie pokazuje tekstu.Czyli np wleciało ddddddd'aaaa a wyświetla ddddddd Co z tym zrobić proszę o pomoc. Z podwójnymi cudzysłowami jest wszystko oki. Próbowałem też zamiast <input type=text value='$value_zbazy'> dać <input type=text value=".$value_zbazy."> ale wtedy gdy wpisze do bazy 'a'a'a' to po pobraniu z bazy do pola tekstowego otrzymam a ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Używam tak jak napisałem.
I jeżeli użyję:
i z bazy pobiorę a'b'c'd'e'f'g'h'i to w polu otrzymam a'b'c'd'e'f'g a jeżeli użyję:
i z bazy pobiorę a'b'c'd'e'f'g to w polu otrzymam a Co jest grane ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To użyj:
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:30 |