![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sesja, ukryte pola (POST), cookies (kolejność nieprzypadkowa).
Ten post edytował markonix 4.04.2018, 13:35:15 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 3 Dołączył: 4.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
@mrk9109 jak juz tak bardzo chcesz powtorzyc banalna rzecz (nie poraz pierwszy zreszta), ktora powiedzieli poprzednicy, to chociaz wstawial przyklad ktory ma rece i nogi. Wstawiles prosty kawalek kodu wyrwany z kontekstu a przez co ten kod nie ma zadnego sensu dla osoby poczatkujacej. Bo zakladam, ze kierowales go do osoby poczatkujacej bo kazda inna po hasle "ukryte pola" sama by sie domyslila jak powinien wygladac kod
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki ale, nie chodzi mi o przekazanie tego przez formularz, to wiem ze moglbym ukryc.
chodzi mi raczej o cos w stylu:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No niestety ale pozostaje ci w takim razie tylko sesja. Od biedy mozesz bawic sie w szyfrowanie albo zapisywanie tego gdzies, np w bazie, przekazywac jakis identyfikator dotego wpisu i na jego podstawie pobierac wartosci. Ale to sie sprowadza wowczas i tak do tego co robi sesja
![]() A moze poprostu napisz po co ci to? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 03:12 |