![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Zmieniłem wersję php z 4 na 5 i w jednym starociu mam przetwarzanie xml'a
(to nie moje i kompletnie się na tym nie znam) W każdym razie wywala błąd parsowania bo php5 nie ma obsługi xslt_create Wygląda to tak:
Znalazłem takie rozwiązanie problemu
ale nie wiem jak połączyć jedno z drugim. Uprzejmie proszę o pomoc Nikt nie pomoże ![]() Ten post edytował maraska 30.03.2018, 11:20:49 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No a jakim masz problem z funkcja ktora sam tu wkleiles? Przyjmuje ona jako parametry xml, ktory chcesz zamienic oraz xslt, ktore mowi jak zamienic i w rezultacie daje ci wynik po zamianie. W czym problem?
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem jest w moim zerowym ogarnianiem tematu.
Nie poradzę sobie bez przykładu połączenia tego w całość. Dlatego proszę o pomoc Jak jest ktoś dla kogo to Zero Problem bo wszystko jasne, to proszę pokaż jak to połączyć |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 06:34 |