![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() Chcialbym, zeby moja strona obslugiwala jakis system newsow. Mam dostep do w miare dobrego serwera z zainstalowanym php i mysql [chyba!]. Niestety jest to dla mnie czarna magia i nie znam nikogo kto moglby mi pomoc z instalacji. Dlatego zwracam sie z pomoca do Was ![]() Jaki gotowy skrypt do dodawania newsow wybrac najlepiej i gdzie moge go znalezc? Gdzie moge znalezc jakies FAQ czy poradniki [najlepiej po polsku no i ostatecznie po angielsku - tez sobie poradze ![]() Llicze na wszelka pomoc i z gory dziekuje! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wejdz na php.pl
![]() Powodzenia |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heh dzieki...ale znajac moja lamerskie podejscie do tego, jeszcze nie raz bede potrzebowal waszej pomocy
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wejdz tez na www.pl.php.net
Sa tam manuale takze po polsku, w ktorych znajdziesz troche informacji -------------------- If You don't believe in Yourself, no one else will.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2002 Skąd: Księżyno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukaj scryptów w necie znajdziesz je na www.ygreg.com oraz www.scrypty.com przy okazji przeczytaj kurs z www.ygreg.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Systemy newsow:
1. http://www.hotscripts.com/php/Scripts_and_...ews_Publishing/ 2. http://sourceforge.net - masz tam wyszukiwarke (wpisz "php NEWS" i cos znajdziesz O php: 1. pl.php.net 2. www.webdeveloper.pl 3. www.php.pl -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Troche przykladow znajdziesz tez tu
![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 11.08.2025 - 04:15 |