![]() |
![]() |
-Gość_Juro- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam takie pytanie.
Mam plik html w ktorym jest formularz. Potrzebuje do niego wstawic za kazdym razem odwiedzin nowa wartosc. Zrobilem to na podstawie licznika w php.
Teraz mam taki problem. Jak odczytac wartosc z poziomu HTMLa aby moc wstawic wartosc $count w pole formularza ![]() Zmiana mojego pliku html na php nie wchodzi w gre. Co zroibc? ![]() |
|
|
![]() |
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
Moze w ten sposob...
Jak wygladlby kod ktory musialbym wstawic do htmla ktory odczytalby mi wartosc ktora znajduje sie w pliku licznik.txt i wstawil do zmiennej ktora widzialby pozniej html jak zakoncze ?> ten kod... w php $count a w htmlu widoczna wartosc jako Licznik |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na końcu tego kodu dodaj: echo $count;
-------------------- |
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
Nie problem w tym aby wyswietlic wartosc na ekranie w php ale zeby wartosc ta byla widoczna z JS ktore generuje HTMLa w ktorym potrzebuje wstawic ta zmienna do formularza...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:22 |