![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oto kod źródłowy:
else{ if ($und=="nie"){ for($y=0;$y<strlen($keyword);$y++) { $a=0; $b=0; $keyword = str_replace('\"',' ',$keyword); $keyword = str_replace('-',' ',$keyword); $keyword = str_replace('+',' ',$keyword); $key = explode(',',$keyword[$y]); $key = str_replace(" ",",",$key); $key2[$y] = "$key[$a]"; $wort[$b].=$key2[$y]; if (($key2[$y]==",") or ($y==strlen($keyword)-1)){ $wort[$b]= str_replace(",","",$wort[$b]); for($x=0;$x<sizeof($user);$x++) { $temp = explode(";",$user[$x]); $opp[$x] = "$temp[0];$temp[1];$temp[2];$temp[3];$temp[4];"; $such = stristr($temp[4],$wort[$b]); $such2 = stristr($temp[2],$wort[$b]); $such3 = stristr($temp[1],$wort[$b]); $such4 = stristr($temp[3],$wort[$b]); $such = $such.$such3.$such2.$such4; if($such) { $list[$lis] = $opp[$x]; $lis++; } } $wort[$b]=" "; } $a++; $b++; } } a ta część jest wykazywana jako błędna $such = stristr($temp[4],$wort[$b]); $such2 = stristr($temp[2],$wort[$b]); $such3 = stristr($temp[1],$wort[$b]); $such4 = stristr($temp[3],$wort[$b]); $such = $such.$such3.$such2.$such4; ot poprostu pętelka bez końca.... Sprawdziłem wszystko (oczywiście na poziomie mojej wiedzy), niby ok, ale... Jeśli jest KTOŚ w stanie by mnie oświecić albo mi naurągać za głupotę, to już podnoszę ręce by się poddać... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:27 |