![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-pawelsz-gdz- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Witam ,
Mam maly problem : Mam strone ktora sklada sie z kilku czesci : plik index.php w którym jest skrypt zmieniajacy podstrony , ktore znajduja sie w folderze page. I teraz w folderze page znajduje sie podstrona form.inc Mam tam maly formularz ktory zbiera dane wysyla je na maila i dodaje do bazy , gdy dodam juz dane przechodzi mi do podstrony form.inc?do=ok i kiedy klikne odswiez wyskakuje pytanie z IE czy na pewno i tak dalej - no i kiedy zostanie odswiezona do bazy dodaja sie te same dane zostaja wyslane 2 maile i dodane 2 takie same rekordy probowalem zastosowac sesje ale ze mam ten pliczek jako podstrone to cos mi nie wychodzi jak sie do tego zabrac... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepiej wysyłanie i dodawanie do bazy zrobic w oddzielnym pliku, do którego dane przesyłasz postem. Nastepnie w tym pliku dajesz header("Location: strona.php?do=ok") czy jakaś tam inna strona i później można ją odświoerzać do woli.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 21:51 |