![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 15.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem techniczno moralny. W aplikacji nad, którą pracuję musze wygenerowac pdf'a. biblioteki, ktre znalazlem sa albo platnbe do komercyjnych zastosowan albo jak sa darmowe to nie bardzo dzialaja (mam na mysli gotowe klasy) p[olskie litery. Czy zna ktos jakis sposob, niekoniecznie generowania od razu pdf';a ale moze najpierw cos a potem cos i potem pdf'a. tak aby byly polskie znaki, zeby mozna bylo normalnie wsadzic grafike itd.
I zeby nie wymagalo to wieloletnich studiów. Nie chce uzywac pdflib'a bo to moje zastosowanie jest takie troche komercyjne- nie chce placic i nie chce krasc. dzieki za pomoc wojtekr ![]() |
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 15.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko niestety wymaga to pdflib, o którym pisalem ze niestety nie jest darmowy
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 521 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2003 Skąd: 3city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:46 |