![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2004 Skąd: Czymiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z skryptem sesji wyskakuje mi ten blad jak przy instrukcji if chce przeniesc spowrotem do formularza logowania przy braku sesji itp.
Kod Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/unsorted/karol/public_html/_fotki/pokaz.php:2) in /home/unsorted/karol/public_html/_fotki/pokaz.php on line 10 Ten post edytował karolski 7.02.2005, 18:43:20 -------------------- Pozdrawiam Karolski
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba po wysłaniu czegokolwiek do przeglądarki nie można już dawać header 'ów
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2004 Skąd: z domu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
session_start(); umieść na samej górze skryptu zaraz po <?php
miałem ten sam problem i pomogło więc może oto chodzi ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W linii 2 masz coś wysłane do przeglądarki (echo()? html?)...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2004 Skąd: Czymiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrobilem to tak:
a teraz pytanie mam jak zakonczyc sesje tzn wylogować się probowalem tymi trzema ale zadna nie chce dzialac
a plik wyloguj wygląda tak:
i jak juz wykona ten skrypt to zamiast sie pojawia formularz logowania to sesja dalej trwa ![]() ![]() jak to zrobic ![]() -------------------- Pozdrawiam Karolski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Funkcja ta nie przyjmuje argumentów więc nie kombinuj tylko korzystaj z manuala. Ten post edytował crashu 7.02.2005, 20:35:14 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
niestey tak jak mowisz usuwam ta funkcja wszystkie sesje ale nie che sie wylogowac tylko dalej ciagnie sesje
już sobie poradziłem poprostu zapomniałem o dociągniecia sesji by ją zamknąć chciałem zamknąć sesje kótrej nei miałem ![]() TEMAT DO ZAMKNICIA Ten post edytował karolski 7.02.2005, 20:47:07 -------------------- Pozdrawiam Karolski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenosze na php Poczatkujacy.
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 09:52 |