Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [JavaScript] zainspiruję za odpowiedź ( dla pokazu slajdów ), kwestia uwieszenia GIFu "przed" obrazem/fotografią
fand

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Hej

Zwykle "irytują mnie" "pływające natarczywie" banery reklam przesłaniające widok treści.

... ale, by nie naruszać Autorstwa kodu tej funkcjonalności, muszę zapytać:

-Mam zestaw fotografii do opublikowania i dla urozmaicenia zamierzam "odsłaniać" po zmianie fotografii jej widok = uczynić zamierzam ten "wodotrysk", zetawem GIFów o kilku warstwach z ostatnią przezroczystą.

- Proszę o tę (dla Wielu) łatwą Pomoc

Dodam, że moja treść nie wymaga przewijania strony ni ku górze ni ku dołowi...

Mój przykład to: robocza wersja jestem na etapie eliminacji "trwałego MENU" na rzecz "podwieszonego" na obszarze "nagłówku strony" i wyświetlania treści "pisanej" w formie "szpalt" (dwu "kolumn ) z kontrolkami "przemieszczania tekstu.

Wracając do "wersji testowej" perspektywicznie "widzę" kilka obrazów ładowanych jednokrotnie i przesuwanych kontolkami "na wzór" w/w treści.

Dziękuję za owocną pomoc = podpowiedź znalazłem "Tu" : http://forum.php.pl/index.php?showtopic=254739&hl=slider

Doceniam pracę i uważność wszystkich zajętych na Forum.

Ten post edytował fand 28.01.2018, 14:47:49
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 2)
nospor

Grupa: Moderatorzy

Daruj se te zlosliwosci... zalozyles temat w niedziele popoludniu... ty myslisz ze ludzie nie maja co robic tylko w niedziele czekac az temat zalozysz i spieszyc w ciagu 5 minut z odpowiedzia?! A ty raptem po paru godzinach zale ze ci nikt nie odpowiedzial....

--------------------

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista
"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

+Quote Post
fand

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat(nospor @ 28.01.2018, 15:52:46 ) *
Daruj se te zlosliwosci...

Zawstydziłeś mnie = moja Szczera Pochwała dla zawartości Forum była najwyraźniej słabo wyrażona - skoro uznałeś że wyraża złośliwość.

Przepraszam Wszystkich, którym "podniosłem ciśnienie".
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:17