![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2004 Skąd: Poznań - Jeżyce. Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam dylemat. Stoję przed wyborem notebook'a i mam do wyboru dwa modele. Wiem, że nie jest to za bardzo pasujący post na to forum, ale nigdy nie zawiodłem się na uzytkownikach tej storny i dostałem jakieś wskazówki.
Toshiba Satellite A50-111 PROCESOR: Pentium M-725 1.6 GHz WYŚWIETLACZ: 15.0 TFT XGA GRAFIKA: Intel 855GME, 4xAGP PAMIĆ OPERACYJNA: 512 Dysk twardy: 60 GB GWARANCA: 2 lata Drugi to: ACER TM4002WLMi PROCESOR: Pentium M-725 1.6 GHz WYŚWIETLACZ: 15,4 cali TFT WXGA PAMIĆ OPERACYJNA: 512 MB Dysk twardy: 80 GB GRAFIKA: ATI MOBILITY RADEON 9700 GWARANCJA: 1 rok Pozostałe parametry są niemal identyczne. Wybór jest cięzki bo są to niemal identyczne notebooki(cena bardzo zbliżona)Różnią się grafiką i wyświetlaczem. I tu moje pytanie czy grafika oparta o Intel 855GME mocno odbiega od RADEON 9700? Komputera głównie bedę używał do programowania, nie jest mi więc super grafika tak bardzo potrzebna. Jednak od czasu do czasu może ktoś z rodziny chcieć włączyć jakąś grę. Który jest więc lepszy?? Z góry dziękuję za odpowiedzi. -------------------- Artificem commendat opusDzieło wychwala stwórcę. Przynajmniej tak powinno być ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:51 |