![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2018 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Mam stworzyć bazę danych i stronę na podstawie, której użytkownik/administrator będzie mógł zarządzać zasobami bibliotecznymi. Projekt bazy danych wraz z jej relacjami mam stworzony. Teraz chciałbym się zapytać, jak utworzyć taki portal ? Czy można skorzystać z gotowych Systemów zarządzania treścią (Wordpress) ? Ewentualnie jak to zbudować, skonfigurować. Proszę o jakieś porady skryptowe. Pozdrawiam, |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Jesli to na zaliczenie, to myslisz ze prowadzacy przyjmie stronke na wordpress na zalicznie?
Jesli to komercyjnie tudziez nawet za przyslowiowe piwo, to moze jednak przekaz robote komus kto sie na tym zna i nie rob krzywdy klientowi? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisz w Access. Nie wiem czego oczekujesz. Poczytaj o PDO i działaj. Skoro zupełnie języka nie znasz to jak mamy ci pomóc?
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:09 |