![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2018 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie forumowicze, mam pewien problem z php. Minanowicie jak zrobić aby pobrane dane z bazy były dopasowane do przycisków formularza. Oto kodzik:
Podany kod jest na pewno zły, próbowałem coś zrobić metodą prób i błędów, lecz nie wypaliło. Będę wdzięczny za pomoc i z góry dziękuję. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Moze napisz slownie co chcesz zrobic bo z tego kodu to ja osobiscie nic nie kumam.
A kody jak ten $_POST['$Pytanie'] = $r['Pytanie']; to w ogole przyprawiaja o zawrot glowy ps: no i tak poza tym twoje zapytanie ma blad FROM dywizja 303 jesli dywizja 303 to nazwa tabeli to pogratulowac wstawiania spacji w nazwach tabel ![]() ps2: naprawde baze danych masz wystawiona na porcie 8080? Dosc nietypowa lokalizacja ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2018 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak wiem nazwa tabeli z spacją mój błąd ale błędów nie wywala żadnego
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Bledow nie wywala bo ich nie wyswietlasz. Mowie ci, twoje zapytania wali bledem. Wyswietl go sobie jak nie wierzysz. A wali, bo masz spacje w nazwie tabeli :/
Port 80 czy 8080 to porty dla serwera www a nie dla bazy danych. Widze aluzji nie zrozumiales. Standardowy port mysql to 3306. Wiec na chwile obecna ci nawet nie wywala sie na zapytaniu a wywala juz ci sie na probie polaczenia z baza -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Dziękuję za wskazanie błędu, wezmę go pod uwagę.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:43 |