![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam oto taki skrypt
To działa, ale jeśli dodam do tego GROUP BY...
wyświetla mi Cytat Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in ****.php on line 4 Nie wiem co mam już robić, wcześniej mi to działało... nawet wgrałem ponownie MySQL i to samo się dzieje - ma ktoś jakiś pomysł co może być źle? -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co mysql_error() zwraca?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A moze literówka w nazwie pola.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mysql_error zwraca
Cytat Can't create/write to file 'C:\WINDOWS\TEMP\#sql860_89_1.MYI' (Errcode: 2) Problem rozwiązany, od dzisiaj bez doglębnego sprawdzania błędów nie pisze!!! @crashu - Dzięki za nakierowanie mnie na to... męczyłem się 1,5 godziny.. Pozdrawiam i Przepraszam za kłopot. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:38 |