![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mój skrypt po otrzymaniu danych od strony zewnętrznej powinien przesłać zapytanie z kilkoma zmiennymi POST do skryptu na innej stronie. W odpowiedzi otrzymuje odpowiedź error=0 (lub inną wartość) która chciałbym pobrać jako zmienną do wykorzystania znów w mojej domenie.
Potrafię to zrealizować w wersji uproszczonej tj. formularz ze zmiennymi POST, przycisk wyślij i przekierowanie na stronę zewnętrzną. Po przesłaniu danych z formularza pojawia się zewnętrzna strona z komunikatem "error=1" (zawsze error i jakaś wartość, nic innego) Jak zrobić aby po pierwsze zapytanie wysyłało się samo np. po wejściu na moją stronę (nie mogę zmienić typu zmiennych na GET) a po drugie, żeby mój skrypt automatycznie odebrał wartość komunikatu error? Ten post edytował i105n2k 8.12.2017, 12:36:17 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Musisz uzyc CURL w php
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:09 |