![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2017 Skąd: Leszno, Poland Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć! Zacząłem dopiero programować w języku php i napotkałem pewien problem... Ogólnie było dobrze ale zmieniłem zapytanie z mysql na mysqli (ponieważ nie jest obsługiwany w najnowszych wersjach php) i mimo że próbowałem kod przekształcić tak, aby z tym działał to wyskakuje mi to: link
Kod php: link |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Składnia
Cytat mixed mysqli_query ( mysqli $link , string $query [, int $resultmode = MYSQLI_STORE_RESULT ] ) Masz tylko samo zapytanie w drugim przypadku. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2017 Skąd: Leszno, Poland Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam pustkę w głowie jak zrobić odpowiedź do drugiego przypadku, jak przekształcić kod aby to mogło zadziałać?
a dobra, zapomniałem dodać połączenie w $sql... Gałgan ze mnie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:35 |