Witam,
Pobieram dane z bazy tak jak poniżej w kodzie. Zastosowałem pętlę by wyświetlały mi się wszystkie potrzebne dane. W przypadku gdy jedno z pól nie spełnia warunku, chciałbym by w opisie pojawiał sie migający tekst.
Próbowałem różnych sposobów, ale zawsze wyświetla mi się tylko jeden wiersz z migającym tekstem.
<?php
$query = mysql_query("SELECT * FROM `pb_zlec` WHERE `status`!='End' ORDER BY `czas1` DESC, `czas2` DESC LIMIT $odkad, $wynikow")or
die( mysql_error());
$i=0;
$skr=$set['rodzaj'];
$a=$i++;
//wstawiałem numer do identyfikator licząc, że w pętli mi to zadziała, ale niestety nie
$iden='identyfikator'.$a.'';
?>
<script type="text/javascript">
// jak zamiast $iden wstawię np. identyfikator i w $tekst1='id="idenfytikator" to wyświetla mi wtedy tylko migający jeden wiersz
flash("
<?php echo $iden;?>", "red", 400, "#d9d9d9", 200);
// ]]>
</script>
<?php
if ($set['dok']=='Nie'){
$zal=' - brak '.$bet['zal'].'';
$tekst1= 'id="'.$iden.'"';
}
else{
$zal='';
$tekst1='';
}
if ( $set['status'] == 'New' ){
$color1 = '#7dfb00';
$text='Nowe';
}
elseif ( $set['status'] == 'Job' ){
$color1 = '#fbfb00';
$text='W trakcie prac';
}
elseif ( $set['status'] == 'Fin' ) {
$color1 = '#cc00cc';
$text='Ukończone';
}
echo ' <tr bgcolor="'.$color1.'" ><td rowspan="3" border="3"> '.$set['numer'].'</td>
<td>'.$set['zlecajacy'].'</td>
<td>'.$set['osoba'].'</td>
<td>'.$set['dzial'].'</td>
<td>'.$set['czas1'].' '.$set['czas2'].'</td>
<td '.$tekst1.'>'.$text.''.$zal.'</font></td>
<td align="center"><a href="zest29_wyn.php?id='.$set['id'].'" target=_blank alt="Karta " title="Karta">Skład</a> </td>
</tr>
<tr><td colspan="6" bgcolor="'.$color1.'"> <b>Opis sprawy:</b> '.$set['opis'].'</font></td></tr>
<tr><td colspan="6" bgcolor="'.$color1.'"> <b>Komentarz :</b> '.$set['komentarz'].'</font></td></tr>
<tr bgcolor="black"><td colspan="7" ></td></tr>
';
?>
<?php
}
?>
Ma ktoś jakiś pomysł jak to zrobić? A może jakiś inny sposób?