![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
![]() Mam własny mini-panel z logowaniem i pobieraniem danych z bazy danych. W jaki sposób dokonać tego, aby przy zrobieniu F5 (przeładowaniu strony) pobrało od nowa dane? Aktualnie muszę się przelogować, aby załadowało nowe dane, więc jest to problematyczne |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 19 Dołączył: 1.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale co znaczy "od nowa" załadowane dane. Jeżeli chcesz aby na stronie moja_strona.php ładowały się nowe dane to po autoryzacji użytkownika dopisz skrypt, które te dane będzie ładował z bazy. Wówczas po otworzeniu strony http://mojastrona.pl/moja_strona.php i naciskaniu F5 dane będą cały czas ładowane od nowa.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na tą chwilę nie potrafię samemu napisać takiego skryptu, więc prosiłbym o troszkę więcej podpowiedzi
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moja szklana kula mówi mi że pobierasz dane raz przy logowaniu. Ot przenieś ten fragment w miejsce gdzie będą się ładowały przy każdym oświeżeniu strony (jakiś header albo coś).
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:38 |