Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> pytanie o pracę w IT.
symer

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam . Co trzeba jeszcze umieć aby znaleźć pracę jako programista PHP.
Posiadam parę projektów ( w tym jeden dużo , coś jak portal społecznościowy) w PHP/JQUERY/JS/AJAX/WORDPRESS/BOOTSTRAP oraz inne języki programowania mniej.
Oraz także od nie dawna, tworzę projekt w Symfony 3.3 coś jak giełda motoryzacyjna. Jestem już w połowie drogi.
Od jakiegoś czasu szukam pracy . Jakieś 3-4 miesiące ale widzę, że w moim nieszczęsnym mieście Bydgoszcz słabo o pracę.
Praktycznie wszędzie szukają z minimum 2 letnim doświadczeniem. Brak ofert da Juniorów, przynajmniej w języku PHP.
Dla programistów Java i .Net aż się sypie ofertami.
Gdy się zjawiam na rozmowie. Zjawie się także 20 osób wybranych z 80 kandydatów (tak było w ostatnich firmach a ostatnio na rozmowie nawet mi powiedział ile jest chętnych) z których i tak parę osób ma już jakieś doświadczenie zawodowe a nie tylko projekty.
Nie uważam się za kogoś dobrego , bo nie jestem ale bez przesady, znam osoby co pracują w IT z mojej uczelni a mają sporo mniejszą wiedzę.
Może mi brak komunikatywności. Wymagań finansowych też nie mam dużych, bo na razie Chce się rozwijać. Proszę mi podpowiedzieć, co zrobić aby tą pracę znaleźć.

Ten post edytował symer 30.09.2017, 09:43:01
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:19